NATIONALISMUL UCIDE!

Suntem impotriva tuturor celor care actioneaza in baza unor prejudecati, sau in baza unor stereotipuri. Pe cat de accentuata este ura fata de tigani, pe atat de inutila si de imposibila de justificat, iar ceea ce este mai grav este ca cei care ii detesta pe tigani considera atitudinea lor ca fiind una complet fireasca, ba mai mult, non-fascista.

Media din Romania bombardeaza individul cu stiri prin care tiganii sunt catalogati drept vinovati pentru distrugerea imaginii internationale a acestei tari - de parca acest stat ar fi avut o imagine internationala, pentru a fi distrusa! Faptul ca traim intr-o societate care nu este tocmai pe placul tuturor constituie argumentul pentru care unii (mai toti) considera tiganul vinovat pentru raul, mizeria si boala acestei societati, asa cum nazistul considera vinovat evreul pentru criza economica si morala prin care trecea Germania in perioada interbelica!
Media ii acuza! Fostul ministru de externe, Cioroianu, ii acuza, ii vrea deportati in desert! Presedintele statului, Basescu, jigneste in public un cetatean folosind expresia "tiganca imputita"! Organizatia fascista Noua Dreapta vrea eliminarea lor!

Ce v-au facut totusi acesti oameni? Ii vezi pe strada, dar ti-e frica de ei! Nu stii de ce iti este frica, dar pastrezi in tine frica fata de ei, in continuare! Tiganii fura? Incepe sa calculezi cam cat fura un politician, si mai grav, cam cat TE fura un politician! Dar, la urma urmei, si tu furi. De ce esti ipocrit?

Iar pentru nationalistii , fascistii, si inapoiatii de la Noua Dreapta, care spun ca "RROMII NU SUNT ROMANI" , asa cum puteti vedea in clipul urmator, care are pe fundal o melodie a formatiei Liderului ND, le spunem urmatoarele: Daca tot ridicati asa de mult in slavi eroii nationali - care in principiu au murit doar pentru a servi intereselor liderilor politici din acea perioada - de ce nu ii considerati si pe tigani eroi nationali ? Sau ati uitat ca tiganii au luptat alaturi de romani in razboaie, inca din Evul Mediu !

Mai jos puteti vedea una din campaniile "anti-tigani" ale organizatiei fasciste romane Noua Dreapta , si un clip in care Adrian Cioroianu declara ca tiganii ar trebui deportati in desert!

PS: NOI NU SUNTEM ROMANI! INAINTE DE TOATE, SUNTEM OAMENI! NATIONALISMUL UCIDE!